Simulatie en optimalisatie van processen met het

Macomi platform.

Ontdek meer
Geavanceerde bedrijfsanalyses met behulp van een innovatief, in- house gebouwd platform

Simulatie en optimalisatie van processen

met het Macomi platform.

Ontdek meer

Het Macomi platform is gespecialiseerd in simulatie en optimalisatie van processen. Ons platform maakt gebruik van kunstmatige intelligentie, simulatie en algoritmen voor optimalisatie. Met het Macomi platform lost u de meest complexe uitdagingen en problemen op. Maak gebruik van scenario’s om de meest effectieve oplossing te vinden.

Macomi Modules

Verbeteren van spooractiviteiten, spoorweginfrastructuur, rollend materieel, besturing en logistiek

RailGenie

Verbeter met RailGenie uw spoorbeheer op cruciale aspecten.

Infrastructuur- en capaciteitsplanning
Stem uw spoorweginfrastructuurnetwerk af op de eisen van uw klanten en bepaal de werkelijke impact van infrastructurele veranderingen.

Verbeteren van de spooractiviteiten
Ontdek nieuwe en efficiëntere manieren om uw trein- en logistieke stromen binnen uw spoorwegnet te beheren en hoe u deze kunt verbeteren.

Onderhoudsplanning
Beoordeel de onderhoudsbehoeften aan uw netwerk en/of wagenpark. Vind de optimale planning voor alle onderhoudsactiviteiten (periodiek en continu onderhoud) en minimaliseer de impact op de werking en de kosten.

Ontdek meer
Het platform voor HR Analytics en het bereiken van strategische doelstellingen

StaffGenie

Behaal uw doelstellingen door de optimale strategische personeelsplannen te bepalen met StaffGenie.

Scenario’s bepalen
Bereid u voor op uw toekomst met behulp van verschillende scenario’s, zoals; omzetgroei, kostenbesparingen, capaciteitsverschuivingen of een vergrijzende bevolking.

Omvang van het personeelsbestand
Bepaal het optimale personeelsbestand voor uw organisatie; aantallen, vaardigheden, locaties en contracttype.

De kloof dichten
Bepaal een actieplan om de personeelskloof te dichten met opleidingsprogramma’s, wervingsdoelstellingen, loopbaanbeleid, outsourcing ratio en automatisering.

Ontdek meer
Klant specifieke software met behulp van een set algoritmen voor geavanceerde analyses

Custom Modules

Elk bedrijf is anders en vormt een unieke uitdaging. Wij gebruiken ons platform om analytische oplossingen op maat te bouwen om deze uitdagingen aan te gaan.

Voorspelling en scenarioplanning
Bereid u voor op de toekomst door mogelijke strategieën in verschillende omstandigheden te vergelijken om de robuustheid en veerkracht te beoordelen.

Plan en optimaliseer
Begrijp de gedetailleerde dynamiek van uw bedrijfsactiviteiten om uw toekomstige strategie te begrijpen en te optimaliseren.

Visualiseer
Gebruik dashboards en animaties om het resultaat van uw analyses te begrijpen.

Ontdek meer

Simuleer en optimaliseer uw processen en handel op basis van gedetailleerde informatie

Beschrijvend

Wat gebeurt er?

Inzicht in het heden helpt u om uw toekomst vorm te geven. Macomi stelt u in staat uw gegevens te structureren, te verzamelen, te analyseren en te visualiseren.

Voorspellend

Wat zal er gebeuren?

Macomi stelt u in staat om gedetailleerde voorspellingen over uw hele bedrijf uit te voeren om u beter voor te bereiden op de toekomst.

Voorschrijvend

Wat moet je doen? Handelen!

Macomi’s echte differentiator als analytisch platform: u kunt uw analyse beïnvloeden. Wat verandert u? Hoe optimaliseert u uw analyse? Macomi stelt u in staat het beste actieplan voor uw toekomst op te stellen.

Meer succesverhalen van klanten bekijken

Veelgestelde vragen

__________

Wie is Macomi?

Macomi vindt zijn oorsprong aan de Technische Universiteit Delft en is opgericht in 2011. De onderzoeksresultaten van de faculteit Techniek, Beleid en Management zijn succesvol gecommercialiseerd en hebben geleid tot de ontwikkeling van het Prescriptive Simulation Platform.

De academische wortels van Macomi zijn niet verloren gegaan. Onze teamleden hebben een sterke academische achtergrond en wij maken vaak deel uit van nationale en Europese onderzoeksprogramma’s. Dit stelt ons in staat om voortdurend te innoveren en heldere ideeën te vertalen naar bruikbare oplossingen.

Weer een ander dataplatform?

Data-analyseplatforms zijn er in overvloed en hebben de manier waarop we zaken doen veranderd. Ze helpen ons om inzicht te krijgen in onze activiteiten en om problemen en kansen te identificeren. Maar welke acties ondernemen we? Macomi biedt een platform dat uw gegevens gebruikt om de acties te evalueren die het meest optimaal zijn om uw zakelijke beslissingen te verbeteren, of het nu gaat om bedrijfsactiviteiten of de implementatie van uw strategie.

Wat biedt Macomi?

Macomi biedt een gespecialiseerd analytisch softwareplatform dat gebruikt kan worden om klantspecifieke oplossingen te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij ook kant-en-klare oplossingen voor de spoorwegindustrie en voor personeelsplanning.

Wie zijn uw doorsnee klanten??

Macomi heeft klanten over de hele wereld in verschillende sectoren. Onze technologie heeft overheidsorganisaties zoals legers en ministeries, maar ook particuliere organisaties op het gebied van hightech, telecommunicatie en olie & gas geholpen. Het heeft de activiteiten binnen havens en terminals verbeterd. Het heeft steden geholpen hun duurzaamheidsagenda’s te evalueren. Macomi’s expertise en technologie helpt grote organisaties voortdurend bij het evalueren van hun zakelijke beslissingen.

Hoe zit het met partners?

We werken samen met onderzoeks-, advies- en technologiepartners om de beste manier te bepalen voor het ontwikkelen, leveren en integreren van onze technologie binnen de context van onze klanten. Wij zijn er stellig van overtuigd dat we elkaars sterke punten moeten benutten om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden.

Krijg diepgaand zakelijk inzicht met Macomi’s
analyse platform.

Vraag een gratis demo aan